comenzi & info: office@printfox.ro

Motive pentru care sa alegi calendarele personalizate

Vreți să vă promovați brandul cu ajutorul calendarelor personalizate? Noi vă dăm motive să faceți asta fără ezitări, mai ales că … se apropie sezonul potrivit! Vă prezentăm mai jos, pe scurt, o parte din motivele pentru care calendarele promoționale sunt o idee excelentă.

În primul rând, prețul este atractiv. Dacă împărțim suma totală pentru o colecție de calendare la 365 de zile, atunci banii cheltuiți pentru o zi de reclamă sunt extrem de puțini. Studiile arată că peste 90% din oameni consultă zilnic un calendar, deci funcționalitatea sa este incontestabilă. Puteți găsi un motiv mai bun decât acesta pentru a opta pentru calendare personalizate?

calendar personalizat

Apoi, valoarea percepută este mare! Clienții vor considera întotdeauna un calendar de birou personalizat ca fiind un cadou, spre deosebire de reclamele din online sau de la televizor și radio. Faptul că acesta poate fi folosit pe birou sau chiar pentru un perete personalizat înseamnă că expunerea brandului dvoastră va fi semnificativă, iar detaliile despre compania dvoastră vor ajunge nu doar la destinatarul calendarului, cât și la partenerii sau clienții care vizitează biroul său. Din acest motiv, afișarea clară a datelor de contact este un avantaj de necontestat!

Faptul că un calendar personalizat este valabil un an poate fi atât un dezavantaj, cât și un plus! Sigur, acesta va fi folosit zi de zi, dar la un moment dat va deveni redundant, iar aceasta este ocazia perfectă să oferiți unul nou cu fotografii personalizate, care va reîmprospăta relația cu partenerii sau clienții dvoastră. O reclamă la televizor sau radio ajunge la multe persoane, dar câte dintre ele fac parte din publicul țintă? Cu ajutorul calendarelor promoționale vă puteți asigura că realizați conexiunile dorite într-o manieră profesională și caldă, în același timp.

Articole similare