comenzi & info: office@printfox.ro

Ce cadou oferi de sarbatori clientilor

Te intrebi ce poti oferi in dar clientilor si colaboratorilor tai de sarbatori, ce cadou iti poate aduce si tie avantaje dar si lor? Ce spui de calendarele personalizate?

calendare cadou sarbatori

Iata 8 avantaje ale calendarelor personalizate pentru care ar trebui sa le pui pe primul rand atunci cand vine vorba de cadouri de sarbatori si mijloace de promovare:

1. Calendarele se gasesc peste tot, fie in casa, fie la birou, fie in genti sau buzunare, calendarele sunt utile si vor promova cu succes afacerea ta.

2. Calendarele sunt functionale. Vietile noastre sunt masurate in timp. Putini ne permitem sa traim vieti pe indelete, ignorand zilele saptamanii. In cele din urma toti verificam un calendar cel putin o data pe zi.

3. Calendarele au o durata de viata lunga

Doisprezece luni, 365 de zile pentru a fi in atentia clientilor tai. In timp ce un flyer se pierde, o mapa se rataceste, calendarul poate fi amplasat intr-o locatie solida, cu vizibilitate clara.

4. Calendarele sunt estetice. Lasa tema calendarului sa vorbeasca despre afacerea ta, sau exprima-te prin arta si design, iar calendarul tau va fi asezat la loc de cinste intr-un birou.

5. Calendarele personalizare te pun in fata clientilor

Personalizeaza calendarul anului 2017 si ofera-l in dar clientilor tai. Informatia va ajunge usor la clienti si le va aminti mereu de serviciile tale.

6. O buna modalitate de a spune “multumesc”

Constientizati loialitatea clientilor vechi sau a clientilor noi, cu un cadou gratuit. Generozitatea este o virtute.

7. Foloseste spatiul de langa lunile anului sau de pe spatele calendarului pentru a informa.

Iti poti promova usor produsele sau serviciile, afisandu-le pe spatele unui calendar de birou. Informatiile ajung cu usurinta la oricine intra in biroul care detine un astfel de calendar.

8. Calendarul personalizat poate fi usor livrat prin posta

Realizeaza calendare persoalizate pentru compania ta si trimite-le prin posta catre clienti, alaturi de o scrisoare de multumire, sau o felicitare, pentru a da o nota mai personala.

Nu rata ocazia de a-ti surprinde si incanta in accest an clientii, partenerii si angajatii, cu un calendar personalizat.

pret calendare birou  pret calendare perete  pret calendare de de buzunar

Articole similare