comenzi & info: office@printfox.ro

Beneficiile calendarelor personalizate

Uneori oamenii trec cu vederea calendarele promotionale. Ele sunt instrumente de marketing eficiente. Calendarele sunt produse promotionale versatile, care nu numai consolideaza brand-ul ci, de asemenea iti permit sa te exprimi.

calendar personalizat

Beneficiile calendarelor personalizate – Cadouri semnificative

Cum crezi ca ar reactiona un client daca i-ai inmana un flyer tiparit cu datele firmei? Crezi ca ar fi deranjat? Recunoscator? Ei bine, ar fi confuz. Ce ar trebui sa faca partenerul tau de afaceri cu un flyer? Flyere sunt bune pentu a fi prinse pe parbriz; au si ele eficienta lor, insa nu daca luati in calcul actualii clienti.

Cum crezi ca ar reactiona clientul tau daca i-ai dat un calendar colorat si util, imprimat cu datele firmei tale? Calendarele personalizate sunt cadouri utile ce valoreaza mult mai mult decat flyerele. Acestea sunt pastrate de clienti in atentia lor tot anului, prin urmare brandul tau este in atentia lor tot anul.

Analizand calendarul zi de zi, clientii tai sunt “obligati” sa observe zilnic logo-ul si sloganul companiei tale. Cum este de ajutor acest lucru?

Dupa cateva saptamani in care se uita la calendar zi de zi,  posesorul acestuia este capabil sa spuna cum arata logo-ul companiei iar cand aude pe cineva spunand numele companiei, sau intreaba de serviciile acesteia, acesta va fi cu siguranta capabil sa le povesteasca despre compania ta. De asemenea, daca are nevoie de servicii ca cele pe care tu le oferi, inevitabil firma ta va fi prima care ii va veni in minte.

Ganditi-va la calendarele personalizate ca la o recomandare personala. In cazul in care un client pastreaza pe birou un calendar al companie tale, asta inseamna ca brand-ul este aprobat de catre acea persoana. Deci, oricine merge in biroul acestuia, poate vedea ca are o relatie cu firma ta, si are incredere in tine.

De asemenea, este important sa intaresti imaginea brand-ului si in ochii angajatilor si partenerilor de afaceri.

Calendarele personalizate sunt modalitati excelente de a comunica datele importante pentru companie sau evenimente.

Personalizarea calendarelor este accesibila

Personalizarea calendarelor este mai accesibila decat reclama in ziar, la radio sau TV. Calendarele sunt utile oricui, altfel nu le-ar mai tine pe pereti, pe birou sau in buzunar. Ele sunt analizate zilnic, prin urmare brandul tau este vazut zilnic, pe cand reclama in ziar, la radio, sau TV poate fi foarte usor ocolita. Nu toata lumea citeste ziarul, nu toata lumea se uita la TV, sau asculta radio, insa toata lumea are cel putin un calendar, fie pe birou, fie acasa, fie in buzunar, intr-o carte, etc…

Asa ca, in loc sa cheltui sume enorme in astfel de reclame, ia in considerare achizitionarea calendarelor personalizate pentru compania ta.  

pret calendare birou  pret calendare perete  pret calendare de de buzunar

Articole similare