comenzi & info: office@printfox.ro

Cum te poti asigura ca brand-ul tau va fi vazut in fiecare zi

Cum te poti asigura ca brand-ul tau va fi vazut in fiecare zi, fiind in acelasi timp util clientilor si partenerilor dumneavoastra?

Calendarele promotionale sunt optiunea perfecta daca doresti sa construiest iun brand puternic.

Calensarele se gasesc in birouri, case, scoli, magazine, peste tot. Oamenii au nevoie de calendare pentru a-si gestiona timpul.

Calendarele personalizate sunt utile atat pentru compania ta, cat s pentru oamenii la care ajung. Asigura-te ca indiferent de luna, este prezent acolo si logo-ul tau. Poti include chiar numarul de telefon, site-ul si adresa.

Calendarele personalizate asezate la nivelul ochilor, pot face mult mai mult decat o carte de vizita.

calendar zi de zi

Calendarele personalizate pot fi distractive

Prin realizarea de calendare personalizate puteti obtine mult mai mult de atat. Calendaree pot fi creative, colorate, amuzante, pot transmite mesajul dorit printr-o imagine, sau chiar prin cuvinte. De exemplu, un medic veterinar ar putea opta pentru un calendar personalizat, cu poze dragute cu animale. Un birou de arhitetura poate realiza un calendar cu cladiri inspirationale, un trainer poate opta pentru calendarul cu mesaje motivationale.

Poti oferi calendare partenerilor tai de afaceri, clientilor, angajatilor, dar si prietenilor.

Ai sediul intr-o cladire cu multe birouri, lasa la intrare mai multe calendare de buzunar, ca fiecare “vecin” care are nevoie sa poata lua unul.  Asigura-te ca acesta are datele tale de contact.

Ai o cafenea/ceainarie, fidelizeaza-ti clientii cu un calendar semn de carte personalizat.

Inparte calendare la festivalurile locale, targuri, concerte.

Calendarele personalizate sunt eficiente atunci cand este vorba de marketing. Acestea ofera rezultate foarte bune. Sunt practive, creative, la preturi accesibile si ofera o expunerea de lunga durata a brand-ului tau.

pret calendare birou  pret calendare perete  pret calendare de de buzunar

Articole similare