comenzi & info: office@printfox.ro

Cele mai eficiente tipuri de calendare

Pentru a veni în întâmpinarea scopurilor variate în care pot fi utilizate calendarele personalizate, vă prezentăm în cele ce urmează 4 modele clasice, utile și frumoase.

Calendare de birou

Cupa cum stim cu totii, calendarele de birou sunt printre cele mai populare la locul de muncă deoarece pot fi consultate foarte ușor și conferă vizibilitate și expunere. Personalizarea cu ajutorul unor fotografii frumoase, optarea pentru carton dublu cretat mat și crearea de spațiu pentru diverse notițe importante sunt avantaje care fac aceste calendare personalizate extrem de populare. Ele sunt excelente și în sălile de așteptare și la recepție, deoarece își îndeplinesc cu succes și rolul decorativ.

Calendare de perete

calendare de perete

Calendarele de perete pot fi utilizate atât acasă cât și la serviciu. Ele au avantajul că pot fi realizate în formate mari (A4 și chiar A3), ceea ce înseamnă că există suficient spațiu pentru creativitate: fotografii interesante, logo vizibil, date de contact accesibile, etc. Formatul mare permite și crearea de calendare de perete triptice, care au avantajul de a fi consultate pe termen mai lung dintr-o singură privire.

Calendare de buzunar

calendare de buzunar

Aceste calendare sunt micuțe, dar asta nu înseamnă că trebuie subestimate. Ele pot funcționa atât ca și calendar, cât și ca o carte de vizită. Deși sunt mici, ele conțin o multitudine de informații valoroase: pe o parte regăsim toate cele 12 luni ale anului, iar pe cealaltă poate fi printată o fotografie interesantă, date de contact ale firmei sau un logo ce va rămâne întipărit în mintea celor care îl văd în mod constant. Faptul că încap în portofel și sunt mereu la purtător le face niște instrumente de marketing puternice.

Calendare tip semn de carte

calendar semn de carte

Semnele de carte nu și-au pierdut din popularitate! Deși poate părea că e-bookurile au trecut pe primul loc în topul preferințelor, există încă multe persoane care adoră sentimentul de a răsfoi o carte, mirosul acesteia, etc. Tocmai din acest motiv calendarele tip semn de carte pot fi o idee interesantă de cadou: ele își vor îndeplini scopul cu succes și vor fi cu siguranță apreciate!

pret calendare birou  pret calendare perete  pret calendare de de buzunar

Articole similare